Skip to content

Tulossa pakolliseksi EUssa!

Green deal yhteensopivat, uudelleenkäytettävät takeaway astiat korvaavat kertakäyttöiset.

Varmista yhteensopivuus tulevaan ravintoloita, hotelleja, kahviloita ja tapahtumia koskevaan EU lainsäädäntöön jo tänään!

Tarjoilija antaa uudelleenkäytettävän Kamuastian asiakkaalle

Kamupakin kestoastiat ja panttisysteemi alkaen 19€ kuukaudessa!

Ota pantilliset ja uudelleenkäytettävät take away astiat ja digitaalinen panttisysteemi käyttöön palveluna. Maksat vain kuukausimaksun ja me varmistamme että teillä on riittävä määrä astioita ja että astiat tulevat 100% kierrätettyä elinkaarensa lopussa.

Haluan lisää tietoa Kamupakin palvelusta

"Rakennuksessamme on paljon työntekijöitä jotka tykkäävät syödä take-away lounaan. He ovat sopeutuneet uuteen systeemiin todella hyvin ja pitävät Kamuastioista enemmän kuin kertakäyttöisistä pahvi- tai muoviastioista. Ne pitävät ruoan lämpimänä eivätkä vuoda nesteitä!"

Yhteistyökumppani

Kädenpuristus

Palvelumme toimii avaimet käteen periaatteella

Sisältää uudelleenkäytettävät take away -astiat ja/tai kupit, digitaalisen panttijärjestelmän, ohjeistuksen ja käyttöönoton, käyttäjien tuen, oheis- ja markkinointimateriaalit ravintolaan, ravintolan/kahvilan mainostamisen digitaalisissa kanavissamme. ympäristödata vähennetystä jätteen määrästä.

Uudelleenkäytettävät Kamuastiat

EU on ryhtynyt toimiin kertakäyttöpakkausten vähentämiseksi noutoruokailussa.

Pakkauksia ja pakkausjätettä koskevan lainsäädännön ehdotetulla tarkistuksella on kolme päätavoitetta: Ensinnäkin ehkäistään pakkausjätteen syntyä vähentämällä sen määrää, rajoittamalla tarpeetonta pakkaamista ja edistämällä uudelleenkäytettäviä ja uudelleentäytettäviä pakkausratkaisuja. Kamupakin uudelleenkäytön ratkaisut tukevat täysin EU:n tavoitteita. Lähde Kamupakin mukaan uudelleenkäyttöön ja varmista, että toimintasi on vastuullista, ekologista ja tulevan lainsäädännön mukaista jo nyt!

Nainen syö nuudeleita uudelleenkäytettävästä Kamuastiasta

Kuluttajat vaativat yrityksiltä ympäristötoimia

Kuluttajat vaativat yrityksiltä entistä enemmän tuotteita ja palveluita, joissa on konkreettisella tavalla huomioitu ympäristöasiat, kuten jätteiden vähentäminen ja hiilijalanjäljen pienentäminen. Kuluttajien valinnat kohdistuvat useimmiten sellaisiin yrityksiin, jotka kuormittavat luontoa vähemmän ja pyrkivät toiminnassaan "ekotekoihin". Kamupak tarjoaa ravintoloille, kahviloille, kaupoille ja tapahtumille helpon tavan toimia ympäristöystävällisesti ja vähentää kertakäyttöpakkausjätettä takeaway astioiden osalta.

22-11 Kamupak website_Landing page-1
0
Ravintolaa
22-11 Kamupak website_Landing page2-1
0
kg vähemmän jätettä
22-11 Kamupak website_Landing page3-1
0
% pienempi hiilijalanjälki
Uudelleenkäytettäviä Kamukuppeja ja Kamuastioita

Kamupak - Kiertotalouden edelläkävijä

Kamupak on kiertotalouden edelläkävijä, joka tarjoaa älykkään panttipalvelun ja uudelleen käytettävät takeaway -astiat ravintoloiden noutoruokailuun. Panttituotteet ovat helppoja ja turvallisia käyttää ja ne soveltuvat elintarvikekäyttöön. Toimimme tällä hetkellä yli 100 ravintolassa ympäri Suomea. Panttijärjestelmän avulla varmistamme että astiat palautuvat kiertoon eikä päädy kuluttajien toimesta jätteen sekaan. Takeaway -astioitamme voi nyt myös tarjota asiakkaille Woltin kautta!

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö mitä pikimmin